Er du et uskyldigt offer for disse populære myter?

Misforståelser, fejlfortolkninger og bare plain “usandheder” er flydende om indkomstskatter. At tro dem kunne koste tusindvis af skat dollars!
Myte: En professionel skat tilberedningsvirksomheden kender alle der er at vide om skatter, så du ikke behøver at vide noget dem.
Sandhed: Skat tilberedningsvirksomheden / CPA’S / revisorer er ikke ensartet informeret om alle skattelove. De fleste er i stand til at indgive en personlig indkomstskat og kender alle lovene, og hvordan man anvender dem til personlig indkomstskat.
Der er tusindvis af fremragende, hårdtarbejdende revisorer gør et stort stykke arbejde. Og hvis du bruger en skat professional, måske de har gjort alt for at reducere din skat. Men mange erhvervsskat regnskabsbrugere er bare skat regnskabsbrugere.
De kan vide hvordan man forbereder en selvangivelse i deres søvn. De ved, hvad tallene gå blanket. Men det er om alt, hvad de ved.
En god skat tilberedningsvirksomheden er ikke uddannet i skat strategier.
Den eneste måde du er sikret for at få skattefradrag du er berettiget til, er som en hjemme-baseret virksomhedsejer, at blive informeret dig selv.
Myte: Du skal “itemize” for at tage hjem-baserede Business udgifter.
Sandhed: Mange mennesker misforstår terminologi her.
Når du “itemize” din skat du filen Form A&B og tage sådanne ting som medicinske, hjem pant renter osv. Du vil kun “itemize” Hvis summen af formular A er over den standardfradrag (for 2003 afgifter… $4.700 single, $9.500 gift)
Nogle mennesker kalder denne arkivering “lang form.”
Alle skatteydere har mulighed for at specificere hvis det er til deres fordel.
Uanset om du “itemize” eller ej har ingen indflydelse på din virksomhed.
Myte: Du laver ikke en fortjeneste, så der er ingen fordel ved at indgive business indkomstskatter.
Sandhed: Det er så ikke sandt! Der er mange skattefordele til arkivering en Home-Business skat retur og især så hvis du ikke gør en fortjeneste. Hvis du arbejder også et job, er være det deltid eller fuld tid, ud over din hjemme-baseret forretning det især gavnligt for dig at indgive selvangivelse business.
Udgifter i din virksomhed kan blive taget mod din job indkomst dermed reducere din afgiftspligtige dollar, hvilket mindsker din skattepligt.
Myte: Fordi du arbejder et fuldtidsjob din Internet Marketing forretning er bare en hobby.
Sandhed: Kun en anden Internet marketingmedarbejder kan virkelig forstå timer og penge brugt på hvad nogen ville kalde en “hobby”!
Regler klart du har en virksomhed, hvis du opfylder 8 regler. Fire af de vigtigste regler at opfylde er:
1. ekspertise, som skattepligtige eller dennes rådgivere. Det ville betyde din ekspertise i Internet Marketing eller dem, der råder dig. Hvis du er læring og aktivt anvender lærer du at din Internet Marketing aktiviteter og har en god “håndtag” på dette… du kvalificerer dig.
2. tid og indsats for skatteyderne sætter i ‘kører forretningen’. De vil bare sørg for du kører en rigtig virksomhed, ikke bare deltage i en hobby. Hvor meget “tid og kræfter” er nok? USA ‘s Federal Tax Domstolen har fastslået, at “45 minutter om dagen, 4 til 5 dage om ugen” kvalificerer.
Jeg kan ikke se hvem er i Internet Marketing med en profithensyn, ikke berettiget her!
3. den måde hvor skattepligtige udøver erhvervsmæssig virksomhed. Denne ene er sund fornuft. Du foretage din virksomhed for det meste på telefon, via internettet og in-home præsentationer (disse er gode), eller for det meste på golfbanen, under frokost og på pubben (ikke så godt). Bare behandle din virksomhed som en forretning.
4. er det primære formål med din virksomhed til ‘ producerer et overskud, “eller at ‘Producere skattemæssige afskrivninger’? Den bedste måde at videregive de profithensyn test, er at have en forretningsplan, og at forretningsplan bør indeholde en oversigt over indtægter og omkostninger fremskrivninger, klart viser rentabilitet på et tidspunkt i fremtiden. Bemærk, at du ikke er forpligtet til rent faktisk at producere et overskud for at kvalificere sig til hjem business skattefradrag–bare for at vise, at du har hensigten at producere et overskud.
Hvis du gør alt dette er der ingen grund til at din virksomhed skal betragtes som en “hobby”.
Myte: Skal du gøre en fortjeneste inden 5 år skal betragtes som en “business” og filen Home-Business skatter.
Sandhed: Det er en generalisering. Ja, regeringen vil gerne se dig tjene penge inden for 5 år, men du ikke straffes for ikke at gøre så. Hvis du følger ovenstående 4 regler og fører dig selv som en forretning du har intet at bekymre sig om. Du er en virksomhed og nogle virksomheder er ikke rentable i en årrække.
Myte: Lære at reducere du skatter er svært og kompliceret.
Sandhed: Gennemsnitlige små virksomhedsejere har masser af skat strategier til deres rådighed. Du nødt bare til at vide, hvad de er, og hvordan de bruges.
Når du lærer kan hvilke fradrag er tilladt, vil du vide, hvad tallene din skat tilberedningsvirksomheden/revisor behov, og du konfigurere dit regnskab i overensstemmelse hermed.
Myte: Regnskab og skat dokumentation for Home-Business er ikke for gør-det-selv.
Sandhed: Alle små virksomhedsejere kan nemt holde deres egne bøger, ved hjælp af et vilkårligt antal af softwareprogrammer. Det er ikke nødvendigt at have en revisor.
Nej, vil du ikke nødt til at lære regnskab. Du skal bare kunne “kategorisere” og registrere udgifter og salg.
Dokumentation for regeringen er meget let, hvis du bruger en lomme kalender og holde dine kvitteringer.
På bare 5-10 minutter om dagen kan du har poster, der kan modstå enhver regerings kontrol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *