Mere overskud fra kontrollerede farer

Mere overskud fra kontrollerede farer

Forebyggelse af skader, sygdom, og operationelle mister er god forretningssans. Hvis det skal lykkes kræver meddelelse fra toppen til bunden og vice versa. Sundhed og sikkerhed i den simpleste forstand er konstant kommunikation på dygtiggørelsen en bestemt proces.

Ulykker på arbejdspladsen og skader kan forebygges. Virksomheder, der har taget initiativ til at beskytte sig mod ulykker har halv skade priser end deres konkurrenter, der ikke har. Virksomheder der har gennemført effektive sundhed og sikkerhed programmer ikke bare for der ønsker sikrere arbejdspladser, men også de vil:

1) lavere omkostninger

2) forbedre medarbejderforhold og endda tillid

3) forbedre produktiviteten

4) forbedre beskyttelsen af virksomhed fra nedetid på grund af tilskadekomne arbejdere

5) forbedre kunderelationer

Alle organisationer kan fungere mere sikkert. Nogle virksomheder opererer sikrere end andre; disse virksomheder opretholde sikkerhedsstandarder. Sikker drift er ikke overladt til tilfældighederne. Disse virksomheder har gennemført proaktiv og ikke reaktive, sundhed og sikkerhed programmer. Disse samme virksomheder vil også være mere rentable, mere innovative og føre deres konkurrenter i deres felter.

Skader forårsage smerte og lidelse og dens indvirkning på familien og venner af de sårede. Erstatningsansvar spørgsmål kan også påvirke arbejdsgiveren, hvis det er blevet konstateret, at ikke alle rimelige forholdsregler var taget til at beskytte medarbejderen. Økonomisk, vil mange salg skulle gøres for at overvinde omkostningerne af en skade. Den gennemsnitlige krav kan koste en virksomhed $68.000.

Usynlige farer eller risici kan have et potentiale for katastrofe. Risici, der kan føre til et dødsfald kan sætte en lille og selv en midt størrelse selskab fallit. Disse farer kan komme i form af brand, eksplosion, eksponering for skadelige materialer, falder og bliver fanget i at flytte udstyr. Disse farer skal være identificeret og kontrolleret af en skriftlig proces.

Skriftlig processer vil uddanne medarbejderen og selv arbejdsgiver for farerne på arbejdspladsen og hvad der skal gøres for at sikre sikker drift. “Ikke køre med en saks i hånden,” er en sikkerhed, der er blevet overleveret gennem generationer.

Når skrevet, er sikkerhed processer ikke skrevet i sten. Tag eksemplet ovenfor, forbedre denne proces ville føre til en sætning som: “Mens transporterer saks bære dem med spids pegede ned, og væk fra din krop.”

Det er vigtigt hele tiden se på sikkerhed processer for at sikre de er det bedste, de kan være. En gang om måneden eller hvornår et spørgsmål burde være nok. Sundhed og sikkerhed programmer er ikke beregnet til at stoppe en forretning i at køre korrekt; Det er beregnet til at hjælpe med at gøre dem køre mere effektivt. Sundhed og sikkerhed programmer skal ses som en foundation aktiv virksomhed.

Virksomheder at opnår lavere personskader priser har et arbejde og sundhed program på plads. De har gjort sikker drift et business mål og disse virksomheder har også en mere rentable essentielle.

2 responses on “Mere overskud fra kontrollerede farer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *