Øge overskuddet med en lille investering af tid og ingen penge

Jo mindre en virksomhed betaler for varer og tjenesteydelser den mere overskud, som virksomheden genererer. Hvordan er en lille virksomhed med begrænset købekraft får adgang til lavere omkostninger varer og tjenesteydelser? Svaret er simpelt. Pool købekraften i mange små virksomheder at øge købekraften for hver enkelt virksomhed. Gennemførelsen af danner en købe gruppe kan tage masser af tid, penge og ressourcer. De fleste ejere af små virksomheder har lidt af disse købe gruppe ingredienser.
Konceptet med mange små og mellemstore virksomheder slutter sig sammen til at danne købe grupper har eksisteret i meget lang tid. Gennemførelse af konceptet har kun været tilgængelig for et par år. Næsten alle de nationale købe grupper, der har startet operationer i de sidste fem år er ikke længere i erhvervslivet. Jeg vil fortælle dig, hvorfor mange af disse opkøb grupper var ikke vellykket senere i artiklen. Nogle af de få overlevende købe grupper har dannet en alliance, der tilbyder deres medlemmer adgang til stærkt nedsatte priser med i alt 37 nationale leverandører. Gruppen gæstfrihed købe var den første nationale købe gruppe at tilbyde en gratis levetid medlemskab til enhver virksomhed i enhver branche. Denne gruppe for nylig startet den gæstfrihed købe gruppe Alliance, som tilbyder gratis levetid medlemskab til alle de nationale købe grupper i Alliancen. Den eneste investering business medlemmer gøre er tid til at sammenligne priser på alliance kreditorer mod de betaler i øjeblikket.
Nu du tænker, at alt dette lyder for godt til at være sandt. Hvis gæstfrihed købe gruppe Alliance giver væk levetid medlemskaber, så hvordan gør de penge? Hvis medlemmerne ikke er en indtægtsstrøm så skal de kun andre indtægtskilde kreditorer. Kreditorerne betaler de købe grupper provision på alle køb foretaget af deres medlemmer. Der er ingen risiko for kreditorerne, fordi de kun betaler Kommissionen efter de har betalt ved køb medlemmerne. Provisioner er meget lav, så de maksimale rabatter kan tilbydes til business medlemmer.
Nogle kreditkortselskaber, som American Express, tilbyder en lille opsparing eller en procent cash back belønning til deres kunder til at bruge leverandører i deres netværk. Mens det er godt at gemme 2-5 procent med kreditkort, er en 10-50 procent besparelser med købe grupper meget bedre. Købe gruppemedlemmer vil kun blive kontaktet af Alliancen leverandører de marker. Som Køb grupper få mere etablerede er flere leverandører interesseret i at tilbyde deres tjenester til gruppemedlemmer.
Hvis gruppen købe konceptet er så godt så hvorfor de fleste køber grupper undlader? De fleste af de mislykkede Køb grupper brugte et par hundrede tusinde til over en million dollars bare for at få købe gruppen startede. For at gøre tingene værre har de store driftsomkostninger. Dette foregår i begyndelsen af købe-koncernens eksistens mens gruppen har få leverandører til at tilbyde potentielle medlemmer. At holde gruppen funktion de skal opkræve medlemmer 500,00 dollar – $10,000.00 årligt til at deltage i gruppen. Med få leverandører kan medlemmerne kun forvente at spare et par tusinde dollars om året. Mange ejere af små virksomheder er ikke villige til at tage risikoen ved at købe et medlemskab i en købe gruppe, der ikke kan generere betydelige besparelser. Dette resulterer i par købe gruppemedlemskaber sælges. Gruppen køber ikke kan betale deres operationelle udgifter i forbindelse med at reducere salget kraft. Dette resulterer i nedsat indtægter og endelig gruppen købe ophører med at eksistere.
De succesfulde nationale købe grupper, der udgør gæstfrihed købe gruppe Alliance var hele startede med en indledende investering på bare et par tusind dollars og tusindvis af arbejdstimer af kun en eller to personer. Deres operationelle udgifter i begyndelsen var blot et par hundrede dollars om måneden plus masser af arbejdskraft timer af ejerne. Da grupperne købe voksede blev indtægterne geninvesteret tilbage i gruppen køb. Brug af teknologi reducerer driftsomkostninger i gruppen køb. Denne metode resulterer i en vellykket køb gruppe med et positivt cash flow. Disse oplysninger bør sætte potentielle medlemmer på lethed, fordi de ved gruppen køber vil være omkring i lang tid.
Dette er en meget speciel tid i historien om køb grupper, fordi det er første gang en alliance af købe grupper er nogensinde blevet dannet. Med gratis levetid medlemskab gør total frihed til at vælge én eller mange kreditorer, alliance og en voksende alliance af købe grupper dette det bedste tidspunkt til at deltage i opkøb Gruppen Alliancen. Du kan som nationale leverandører gæstfrihed købe gruppe Alliance tilbyder ved at gå til:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *