Stop søger Job og starte en virksomhed

Du er lige så frustreret med ringe HR-afdelinger af virksomheder, der jo kunne bruge nogen med dine færdigheder, kun at blive fortalt, “vi ikke er leje lige nu, kunne du ringe tilbage i seks måneder måske noget vil åbne op.” En ven foreslog at måske du bør starte en virksomhed. Det er en tanke, du har fremragende færdigheder, der erhverves i din sidste position, du er meget fortrolig med den konkurrencedygtige marketplace, og du føler at du har landsmænd, der ville slutte sig til dig i at starte en ny virksomhed.
Hvad er fordelene ved at starte en ny virksomhed?
1. selvtilfredshed. Du vil få den indre tilfredsstillelse af start af ny virksomhed og se det vokse. Du har været meget frustreret over ikke at kunne finde et tilfredsstillende job og din nye virksomhed vil give dig en fornyet energi og motivation til at lykkes.
2. frihed. En ting du vil ofte høre fra ejere af små virksomheder er, at de værdsætter den frihed at have deres egen virksomhed har givet dem i forhold til, da de arbejdede for en anden. Som ejer af en business start-up har du frihed til at træffe alle beslutninger vedrørende udviklingen af din virksomhed. Mens en ansat i virksomheden tidligere, kan du har beklaget, at du ikke blev lyttet til og beslutninger af jeres ledere var ikke altid hvad du overvejet værdig. Som en ny virksomhedsejer, bør du have frihed til at bevise, hvad du har altid vidst, at du er en god leder og at du kender branchen meget godt. Du er også klar over, at denne viden alene ikke vil være nok, fordi du er klar til at starte en ny virksomhed vil du skulle finansieres godt og har en klar og præcis forretningsplan der dækker kort- og langsigtede mål.
3. finansielle fordele. Hvis alt går som planlagt, vil du som en ny virksomhedsejer har alle muligheder for at øge din evne til at tjene flere penge. Har din revisor udkast til en tryg og sikker måde at tegne din løn til at sikre en rimelig modydelse for din indsats på samme tid at holde økonomien i den nye virksomhed som den største bekymring.
4. personlig returnerer. Udover selvtilfredshed for at se din nye virksomhed vokse, vil du begynde at få afkast på din personlige investeringer. Personlige investeringer er mængden af tid og energi, som du vil lægge ud for at fuldføre din nye forretningsmål. Du vil sandsynligvis finde dig selv arbejder hårdere og længere timer som du fortsætter med at udvikle deres virksomhedsstrategier. Men den øgede indsats og timer vil være direkte relateret til din egen nye business resultater og derfor filtrere tilbage til dig personligt. Du vil sandsynligvis føle en følelse af realisering aldrig høstet i din tidligere position.
5. udfordringen og risikoen. Som iværksætter, du har en iboende smag af udfordring og bør forstå de risici, der ledsager starter en ny virksomhed. Du bliver nødt til at ansætte alle business teknikker, der er tilgængelige for dig til at reducere risikoen og overvinde udfordring. Starte en ny virksomhed vil konstant præsentere nye og forskellige udfordringer uanset om det er markedet forringelse, finansielle bekymringer eller menneskelige ressourcer situationer, og du bliver nødt til at administrere og udfordringer med lyd beslutningsproces.
Du har lige lært en håndfuld af fordelene ved at starte en ny virksomhed; resten er op til dig. Tage udfordringen op.

7 responses on “Stop søger Job og starte en virksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *